A- A A+

Algemene bouwwerken

Algemene Bouwwerken Van Geel  - Lubbeek - Renovatiewerken

Gyprocwerken

Gyproc wordt heel vaak toegepast bij de renovatie van huizen en appartementen. Een typisch voorbeeld is de renovatie van een zolder waarbij deze omgetoverd wordt tot een gezellige extra ruimte. Maar ook voor valse plafonds is gyproc bijzonder geschikt.

 

Vloeren & tegelwerken

Met de plaatsing van nieuwe vloertegels krijgt de binneninrichting van uw woning een totaal nieuw uitzicht. Daarom is het aanbrengen ervan zo belangrijk. Het moet dus vakkundig gedaan worden om het juiste effect te verwezenlijken.

Bij Algemene Bouwwerken Van Geel uit Lubbeek kunt u rekenen op de volledige realisatie van al uw vloerwerken. Of u nu kiest voor natuursteen of keramiek, onze afwerking is altijd top.

Badkamer

Algemene Bouwwerken Van Geel renoveert uw volledige badkamer. We verwijderen het bestaande meubilair en de vloer om daarna alles opnieuw op te bouwen. We zorgen dus voor een nieuwe vloer, nieuwe tegels, een nieuwe gyprocwand en met hulp van specialisten ook nieuwe elektriciteit en nieuwe waterleiding. Natuurlijk plaatsen we ook uw nieuw meubilair op maat.

We realiseren alles naar uw wensen en budget. Daarbij gebruiken we enkel kwaliteitsmaterialen en laten we alles perfect afgewerkt en proper achter. 

Informatie en referenties hieromtrent kunt u te allen tijde opvragen via onze contactpagina. Bel ons gerust!

top