A- A A+

Slaapkamer

Uw slaapkamer is misschien wel één van de belangrijkste vertrekken in uw woning. Na een drukke werkdag kan u er tot rust komen, ver weg van al de chaos en drukte van overdag; 's nachts bezorgt het u de welverdiende nachtrust die u nodig heeft.

Om u deze rust te garanderen, dient er zo weinig mogelijk wanorde te heersen in uw slaapkamer. Alle overbodige spullen en voorwerpen die u niet meteen nodig heeft, leiden u namelijk af en brengen u alles behalve tot rust. Een kleerkast op maat is daarom de ideale oplossing, aangezien het een plekje biedt aan elk van uw bezittingen.

Met een kleerkast op maat in uw slaapkamer heeft u bovendien meteen heel wat plaats om al uw spullen overzichtelijk op te bergen. En dat is nodig, want u heeft ook heel wat ruimte nodig om al uw kledij, lakens, juwelen, enzoverder verzorgd te bewaren. Van Geel bvba bezorgt u de garderobekasten – eventueel met schuifdeuren – op maat, die u wenst om u de rustgevende slaapkamer te bezorgen die u beoogt.

Daarnaast is de kastindeling volledig aanpasbaar, zodat er geen centimeter onbenut blijft. Enkele praktische accessoires, zoals een uittrekbare garderobelift, een dassenhouder of een broekenhouder zorgen daarbij voor de finishing touch van uw kleerkast.

Bovendien zorgt zo 'n elegante garderobekast ook voor een heuse meerwaarde voor je woning, dit mede door de mooie afwerking en de volmaakte integratie in uw slaapkamer. Dankzij de ruime keuze uit materialen en kleuren voor zowel de kasten zelf, als voor de draaideuren en schuifdeuren is er bovendien voor elk wat wils. U vindt beslist uw gading.

top